Els nostres productes

Tots el productes que us oferim son productes frescos. És per això que degut a alguna situació de força major o aliena a nosaltres, com situacions climatològiques, vagues de transport o falta d’existències, en alguna ocasió podria ser que no t’arribés algun dels productes seleccionats. Si fos el cas, ens posaríem en contacte amb tu prèviament per informar-te de la falta d’existència del mateix i et faríem la devolució econòmica corresponent.

Els pesos dels nostres productes son en brut. Segons la elecció de preparació que escullis, el pes final que t’arribi a casa serà menor al indicat ja que serà un producte net.

Tots els productes tenen el 10% de l’IVA inclòs.

El procés de la comanda

Tens temps fins les 20h per poder demanar la comanda per al dia següent. Un cop passades les 20h, el primer dia que el sistema et deixarà fer la comanda serà per demà passat.

El motiu per el qual nosaltres necessitem tenir el llistat de comandes abans de les 20h és perquè a les 21h hem de encarregar als nostres proveïdors de Mercabarna els teus productes. Així quan hi arribem a les 3am tenim assegurades les vostres comandes.

Un cop tenim els productes els prepararem segons la teva elecció i te’ls portarem a casa a la franja horària que hagis escollit. També sabeu que teniu la opció de venir-nos a veure i recollir els vostres productes a la nostra botiga de la carretera (Avinguda Barcelona nº48, Molins de rei) de dimarts a dissabte de 9h a 14h i els dimarts de 17h a 20h.

  • No products in the cart.